Bureau

VRP architecten

VRP architecten is een full-service bureau. Wij ontwerpen en  adviseren van de initiatieffase en het ontwerp tot de oplevering, zowel bij nieuwbouw, interieur en renovaties, in de utiliteitsbouw en woningbouw.

Ons team bestaat uit vakkundige architecten en bouwkundigen. Elk project wordt door ons als een gezamenlijke verantwoordelijkheid opgepakt. Zo onderzoeken wij alle mogelijke oplossingen en wordt onze kennis en creativiteit optimaal benut.

Om ons heen hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten waar wij mee samenwerken. Door onze werkwijze wordt geen kans over het hoofd gezien en komen wij tot het beste resultaat.

Wij maken architectuur die bijdraagt aan positieve ontwikkelingen in de gebouwde omgeving, niet alleen op gebouwniveau en het gebied van duurzaamheid, maar ook op menselijk niveau.

VRP architecten is opgericht in 1968, en heeft zijn naam in het nu bijna 50-jarige bestaan gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Het is uitgegroeid tot een middelgroot bureau werkzaam in heel Nederland.

VRP architecten

Nieuwe directie

meer