Dorpshart Leimuiden

Vernieuwing Noordelijk deel Dorpshart Leimuiden begin 2019 van start

21 december 2018

Alle vergunningen voor de vernieuwing van het Noordelijke deel van het Dorpshart Leimuiden zijn definitief geworden. De realisatie van de vernieuwing van het Dorpshart van Leimuiden is hiermee een feit. Na de sloop van de boerderij en het voormalige gebouw van Maarse Kroon zal de vervuilde grond op het terrein worden gesaneerd, waarna schone grond kan worden aangebracht. Vervolgens zal er een periode zijn waarop het terrein door middel van overhoogte zal worden voorbelast. De start van de bouw van de woningen staat hiermee gepland op begin 2020.

Start verkoop
Gezien de periode tussen start sloop en start bouw van de woningen zal  naar verwachting eind van het voorjaar van 2019, als de sloop, sanering en voorbelasting een eind gevorderd zijn, gestart worden met de verkoop van de woningen.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.dorpshart-leimuiden.nl/nieuws

In de verkoop: Het Noordereinde Zevenhoven, 45 duurzame woningen

08 november 2018

Voor Vink + Veenman ontwierpen wij 45 woningen in drie verschillende types. De woningen zijn duurzaam, energiezuinig, zonder gas, en comfortabel. 
De woningen zijn 7 november in de verkoop gegaan.

Kijk voor een overzicht op:
http://www.hetnoordereinde.nl/

Nieuwe Binnenweg geselecteerd voor Rotterdam Architectuurprijs 2018

05 november 2018

De jury van de Rotterdam Architectuurprijs 2018 heeft de Nieuwe Binnenweg in de juryselectie opgenomen. Dit betekent dat het kans maakt op zowel de Vakjuryprijs als de Publieksprijs 2018!

VRP architecten heeft aan de Nieuwe Binnenweg gewerkt aan de renovatie van winkelpanden en woningen, waarbij de schoonheid van de historische panden weer volop in beeld is gebracht.

Stem nu op ons project via:
https://www.rotterdamarchitectuurprijs.nl/prijs-2018/de-nieuwe-binnenweg.html

Modelwoning geopend

04 juli 2018

Alle 58 bewoners in Krimpen aan den IJssel die huren van Stichting QuaWonen zijn blij met de renovatieplannen ontwikkeld door consortium Beter in Wonen (VRP architecten + Willems Vastgoedonderhoud + Twinstone + Feenstra + Erik Bek). 4 Juli is geproost op de opening van de modelwoning. Mooie start van de uitvoering van het project én voor de kersverse wethouders Wonen (Kirsten Jaarsma-Osseweijer) en Duurzaamheid (Arjan Neeleman). Dank allen voor jullie betrokkenheid en participatie in mooie dit project! Rob van den Broeke, John Bos, Edward de Jager, Edu Willems, Sander Willems, Niels Groeneveld, Steven Moor, Wilbert Burger, Erik Bek, Michiel Lamers, Liza Collignon, Floor Hendriks, Miranda Bernabela.

VRP architecten bestaat 50 jaar!

29 juni 2018

VRP architecten bestaat 50 jaar. Wij hebben dat gevierd met onze relaties, vrienden en familie in Nieuwe Wetering. We hebben samen een vooruitblik gedaan op de toekomst. Dank aan allen die aanwezig waren, voor alle succeswensen en waardering.

VRP architecten versterkt de directie

23 maart 2018

Om ook de komende jaren onze werkzaamheden succesvol te kunnen voortzetten bundelen wij onze krachten met Maria Haag en Joris Hekkenberg.
Vanaf begin april zetten we gezamenlijk de directie voort van VRP architecten. De nieuwe directie bestaat uit Maria Haag, Joris Hekkenberg en Willem Joosten. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden en zien we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

De hoofdvestiging van VRP architecten is gevestigd in Roelofarendsveen, het huidige kantoor aan de Admiraliteitskade in Rotterdam wordt onze Rotterdamse nevenvestiging.