Boerderij-event donderdag 31 maart 2022 'Bouwen buiten de stad'

Presentatie en gesprek over de eindresultaten van het ontwerpend onderzoek 'Bouwen buiten de stad'.

Bouwen buiten de stad kan een rol spelen bij de transformatie naar een toekomstbestendige duurzame inrichting van het landelijk gebied. Doormiddel van ontwerpend onderzoek hebben wij mogelijke oplossingen in beeld te gebracht om het gesprek hierover te faciliteren. Daarom organiseren wij een event in Leimuiden.

In de afgelopen periode hebben wij de huidige situatie geïnventariseerd en de veranderende context onderzocht door verschillende belanghebbenden te interviewen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een aantal voorbeelden. Deze voorbeelden zijn het resultaat van gesprekken en inhoudelijk onderzoek tot nu toe. Op donderdag 31 maart presenteren wij de eindresultaten aan stakeholders, geïnterviewden en geïnteresseerden.

Presentatie & gesprek
Graag nodigen we u uit voor een presentatie en discussie over de eindresultaten van ons ontwerpend onderzoek ‘Bouwen buiten de stad’. We kijken er erg naar uit om u ter afsluiting van dit onderzoek nog een keer ‘live’ te kunnen ontmoeten. Hiervoor hebben we een toepasselijke locatie gevonden: Skybox 'het hoefgat' op de boerderij van Boer Aad Straathof (Willem van der Veldenweg 57) in Leimuiden.

Programma:
16.00 – Welkom met koffie/thee/fris
16.15 – Rondleiding op de boerderij
16.45 – Presentatie ‘Bouwen buiten de stad’
17.00 – Discussie
17.30 – Borrel

Wij rekenen op een gezelschap van ongeveer 15-25 geïnteresseerden waaronder stakeholders en geinterviewden. Andere geïntereseerden zijn van harte welkom om aan te schuiven tijdens deze middag om de presentatie van de onderzoeksresultaten te bekijken of met ons hierover in gesprek te gaan.

Wil je erbij zijn?
Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: joris@vrparchitecten.nl.


In mei 2022 zijn de resultaten online gepubliceerd. Klik op de afbeelding om de onderzoeksresultaten te bekijken.