VRP Magazine: Tech Campus De School

Boekje Tech Campus

Magazin met het verhaal over de herontwikkeling van Het voormalig Bonavenura College tot Tech Campus De School; een levendige kantooromgeving, met voorzieningen en 27 appartementen. een ontwikkeling van Barry Verdel, een energieke ondernemer. VRP verzorgede het gehele ontwerp, de transformatie, de nieuwbouw, tot en met de inrichting, en verzorgde de gehele bouwbegeleiding. 

Het voormalige Bonaventura College in Roelofarendsveen is getransformeerd tot Tech Campus De School. Een open, informele woon- en werkomgeving waarbij de schoolsfeer en het oorspronkelijke karakter van de school zijn behouden.
Het Bonaventura college in Roelofarendsveen sloot in augustus 2019 haar deuren. Het gebouw kwam leeg te staan en er werd gezocht naar een nieuwe bestemming.

VRP architecten heeft met Verdel het concept ontwikkeld voor de transformatie tot kantoren, voorzieningen en 27 nieuwe startersappartementen. Het gebouw biedt ruimte aan werken, wonen, en aan maatschappelijke functies zoals de openbare bibliotheek.

Wil je dit document inzien of een gedrukte versie ontvangen?
Stuur een mail naar maria@vrparchitecten.nl