VRP Nieuwsbrief: Terugblik en Buiten Leven

VRP nieuwsbrief1

Onze nieuwsbrief gaat over architectuur, stedenbouw en landschap in het Groene Hart en de Randstad. Wij werken in en aan de randgebieden, waar stedelijk en landelijk samenkomen. 

We kijken met veel plezier terug op de VRP Lenteborrel. Deze editie - met als thema transformatie - vond plaats op de locatie van ons project 'Tech Campus de School'. Wij danken alle aanwezigen voor hun komst.

In deze nieuwsbrief kijken we kort terug op het event, nemen we je mee langs afgeronde projecten en kijken we vooruit: De komende weken bezoeken wij onder andere Design District Rotterdam en de PROVADA. Wie weet zien we elkaar daar!

Onze woningbouwprojecten die we de afgelopen periode hebben opgeleverd en die nu op de tekentafel liggen kunnen we allemaal verbinden aan het thema "Buiten leven". De relatie van de woning met zijn omgeving heeft bij ons altijd veel aandacht en soms verbeteren we eerst de omgeving om de kwaliteit van het wonen te waarborgen. 

De uitgave van het voorjaar van 2023 heeft daarom als thema Buiten Leven. Klik op de afbeelding om deze uitgave te lezen.

VRP nieuwsbrief

Aanmelden?
Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je hem een volgende keer automatisch in je mailbox ontvangt? Stuur dan een mail met je naam en e-mailadres naar: communicatie@vrparchitecten.nl