VRP is een architectenbureau in het grensgebied tussen stad en platteland.
Waar stedelijke en landelijk samenkomen. Midden in de Randstad,
in het wilde westen van ons land.  
VRP is een architectenbureau in het grensgebied tussen stad en platteland.
Waar stedelijk en landelijk samenkomen. Midden in de Randstad,
in het wilde westen van ons land.
Kaag Sociëteit

De VRP Lenteborrel; onze jaarlijkse get-together met opdrachtgevers en relaties, op een bijzondere locatie. Dit jaar op een mooie locatie in het Groene Hart aan de waterkant van de Kagerplassen op donderdag 25 april 2024 bij Waterlust de Kaagsociëteit.

230710 VPR architecten Tech Campus de School Roelofarendsveen

De aandacht voor de bewoner en de omgeving lijkt soms te worden vergeten in een wereld van schaarste, waar vooral snel en goedkoop bouwen de belangrijkste eisen lijken te zijn. Maar deze voorbeelden laten zien dat het nog steeds mogelijk is om met aandacht voor bewoners en omgeving en met oog op de toekomst woningen te realiseren.

20009 20240418 interieur 21

Als ondernemer ben je over het algemeen op zoek naar steeds terugkerende klanten. Als architectenbureau zijn wij juist ook op zoek naar opdrachtgevers die doorgaans na één project niet meer terugkeren. Waarom doen we dat?

VRP is een architectenbureau in het grensgebied tussen stad en platteland. Waar stedelijk en landelijk samenkomen. Midden in de Randstad, in het wilde westen van ons land.
Ons team bestaat uit vakkundige architecten en bouwkundigen. Wij zijn vindingrijk, praktijkgericht en technisch goed onderlegd. We begeleiden het volledige ontwerp- en bouwproces en we maken af waar we aan beginnen.
Bekijk alle projecten in ons
projectoverzicht