VRP Lenteborrel 2023

VRP architecten Lenteborrel 2023 02

15-05-2023

Met collega’s, vrienden, opdrachtgevers en relaties vierden we 11 mei onze jaarlijkse VRP lenteborrel in de Tech Campus De School. Onze opdrachtgever Barry Verdel vertelde over hoe hij als gelegenheidsontwikkelaar terugkeek op dit project. 
Het was een gezellige en inspirerende middag en een mooie gelegenheid om ons werk te laten zien. 

Wij vroegen aan Barry of zijn onervarenheid in de bouw had bijgedragen aan het proces of dat het juist een belemmering was. We konden concluderen dat een onbevangen houding en een open blik naar het bestaande vastgoed kan bijdragen aan het herbestemmen van gebouwen, waarbij niet alleen het gebouw wordt aangepast, maar de gebruiker zich ook naar het gebouw voegt.
De missie van Verdel om kennis te delen past goed bij het thema 'school'. Wij kregen de opdracht mee om de sfeer van de school te versterken, en daarbij ging het niet zozeer over vierkante meters en exploitatie maar meer over ruimte voor ontmoeting, medewerkers, bewoners en omwonenden. 

Wij kijken met heel veel plezier terug op deze Lenteborrel, waarbij wij ook vierden dat VRP architecten 55 jaar bestaat, en in zijn huidige vorm al weer 5 jaar.
Wij danken alle aanwezigen voor hun komst!

VRP architecten Lenteborrel 2023 01

VRP architecten Lenteborrel 2023 03