Programma donderdag 11 mei VRP Lenteborrel met thema 'Transformatie en herbestemmen'

Borrel

De VRP Lenteborrel; onze jaarlijkse get-together met opdrachtgevers en relaties, op een bijzondere locatie. Dit jaar bij een transformatieproject, dus zal het programma ook in het teken staan van transformatie. 

Op donderdag 11 mei gaan we in een rondleiding door de Tech Campus de School, een middelbare schoolgebouw wat we getransformeerd hebben tot ICT-campus met voorzieningen in combinatie met de nieuwbouw van 27 appartementen.

Onze opdrachtgever, die dit project heeft geïnitieerd en als gelegenheidsontwikkelaar heeft gerealiseerd, vertelt over de ‘best practices & learnings’ tijdens dit transformatieproject. We sluiten af met een borrel in de aula van het voormalig schoolgebouw.

Programma:
16:30 inloop en ontvangst in de aula
17:00 start programma (rondleiding door het gebouw + spreker Barry Verdel)
18:00 borrel
19:30 einde

Locatie
Tech Campus De School, Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan gratis rondom het gebouw.

Deelnemen?
We nodigen geinteresseerden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan zolang er nog plekken beschikbaar zijn. (het aantal deelnemers op deze locatie is beperkt) Mocht je in de gelegenheid zijn en het leuk vinden om deel te nemen, meld je dan aan door een mail te sturen naar: communicatie@vrparchitecten.nl.