Oplevering van de kantoren in het voormalige Bonaventura College, (Tech Campus De School) komt in zicht!

Het gebouw voelt nog steeds als een schoolgebouw, maar heeft ook een enorme transformatie ondergaan.

De school is in de afgelopen decennia twee keer uitgebreid en het was goed merkbaar dat het gebouw uit drie delen bestaat. Met deze transformatie hebben we de drie gebouwdelen mooi bij elkaar gebracht. Door de consequente keuze van kleuren en materialen wordt het nu één geheel.

Kenmerkende elementen zoals het schoon metselwerk, grindbeton, mozaïek en hout uit het oorspronkelijke gebouw blijven behouden.

Nu al zijn de speelse elementen zichtbaar die we toepassen in het interieur: Als herinnering aan de gymzaal, die gesloopt is om plaats te maken voor 27 appartementen en een binnentuin, zijn de klimtouwen teruggehangen in de aula. De armaturen in de vorm van ringen van PD Lighting maken die herinnering compleet. De eiken parketvloer wordt binnenkort gelegd en dan wordt het maatwerk meubilair geplaatst door Design en Meer, in de kleurstelling die in de voormalige school ook was gebruikt.

De uitvoering verloopt vlot en er wordt zichtbaar met aandacht en veel enthousiasme aan dit project gewerkt door Van der Geest Bouw & Hout, Vintis Installatieadviseurs BV, Faas En Van Iterson.