Kan bouwen bijdragen aan behoud van ons landschap?

30-11-2021

Sterke betrokkenheid van bewoners is nodig om het landschap in stand te houden, want zonder betrokken bewoners wordt ons cultuurlandschap niet meer beschermd en liggen verwaarlozing en verrommeling op de loer. Kan bouwen bijdragen aan behoud van ons landschap?

Start bouw & een kijkje in de nieuwe woonwijk Weidse Wetering

23-11-2021

Aan de rand van het dorp Hoogmade, direct tegen de uitgestrekte polder, komt de nieuwe wijk Weidse Wetering. Er worden 40 koopwoningen gebouwd. Afgelopen maand was het eerste feestelijke moment van de bouw. Bewoners konden met elkaar kennis maken en alvast een kijkje nemen in het ruwbouwskelet van hun toekomstige woning.

Start bouw van appartementencomplex 'De Linde'

09-11-2021

Op het terrein naast ‘de Nieuwenaar’ in Almkerk, waar voorheen Verzorgingshuis ‘Huize Antonia’ stond, wordt een nieuw complex gebouwd met 25 huurappartementen. Het complex zal de naam “De Linde” gaan krijgen, ontleend aan de lindeboom welke nu op het terrein aanwezig is. En niet zomaar, want de woningen zijn gericht op comfort en groen!

Afscheid Willem Joosten

04-2020

1 april 2020 hebben wij afscheid genomen van Willem Joosten. Willem heeft de afgelopen 30 jaar een belangrijk stempel gedrukt op het werk van VRP architecten.