Industrie en logistiek

VRP architecten heeft opdrachtgevers in de industriële en logistieke sector.

Voor bedrijven die werken vanuit samengesteld vastgoed zijn wij een betrouwbare en ontzorgende partner. Fabrieken, distributiecentra, tuinbouwbedrijven, laboratoria, scheepsbouwers en bedrijven met meerdere vestigingen behoren tot de doelgroep.

Voor een aantal grote bedrijven beheren wij het huisvestingdossier. Wij hebben een platform ontwikkeld waarin we alle kennis en gegevens invoeren en beheren die betrekking hebben op het vastgoed en terrein van een bedrijf. Hiermee is alle kennis van bouwkundige en  werktuigbouwkundige aspecten, van inrichting en inventaris altijd actueel en beschikbaar.

VRP architecten is daarbij een betrouwbare partner die niet alleen de informatie verzamelt, optekent en beheert, maar ook samen met uw bedrijf een strategisch onderhoudsplan en een adequate meerjarenbegroting opstelt.  We beheren de kosten, zien verbeteringen met betrekking tot gebruik, logistiek, efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en bedrijfsidentiteit. Wij ontwerpen nieuwbouw en verbouwprojecten en verzorgen daarbij de aanbesteding, het vergunningstraject en begeleiden de uitvoering, waarbij een ongestoord doorlopend bedrijfsproces voorop staat.

Meer weten? Neem contact op met Rob Vermeer
r.vermeer@vrparchitecten.nl

#Industrie
#Logistiek
#Kostenmanagement
#Bouwtoezicht
#Huisvestingdossier
#Vergunningen
#Verbouw
#Nieuwbouw  
#Onderhoudsplan
#BIM

Onze specialist:
> Rob Vermeer