Vrp architecten is opgericht in 1968 en heeft zijn naam in het nu bijna 50-jarige bestaan gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Het is uitgegroeid tot een middelgroot bureau werkzaam in heel Nederland.

Wars van dogmatiek

Bij het bureau werken veelzijdige en vakkundige mensen aan het ontwerpen en begeleiden van de uitvoering van uiteenlopende projecten.

vrp architecten is een full-service bureau. Wij adviseren en voeren werkzaamheden uit gedurende het gehele bouwproces, van ontwerp tot oplevering, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties, in de woningbouw, utiliteitsbouw, zorg, onderwijs en interieur.

Het bureau heeft geen dogmatische stijlkenmerken en hecht grote waarde aan een dialoog met de gebruiker, de opdrachtgever en andere bij het bouwproces betrokken disciplines. Wij ontwerpen functionele en duurzame gebouwen met een heldere, bruikbare en expressieve architectuur.

Wij bouwen mee aan de praktijk, maar werken ook aan de theorie met diverse onderzoeks-opdrachten. Een van de actuele thema’s waar we volledig in thuis zijn is binnenstedelijke (her-)ontwikkeling. Door grondig onderzoek rondom iedere opdracht komen we tot concrete oplossingen voor lastige vraagstukken. En zo komen we ook tot ontwerpen die dusdanig toegesneden zijn op een specifieke situatie dat onverwachte mogelijkheden ontstaan.

Wij hebben een langetermijnvisie. Duurzame ontwikkeling vraagt niet om kortstondige oplossingen en tijdelijke invulling. Duurzame ontwikkeling vraagt om flexibele, doordachte en kwalitatief hoogstaande bouwprojecten.
Wij maken architectuur die bijdraagt aan positieve ontwikkelingen in de gebouwde omgeving, niet alleen op gebouwniveau maar ook op maatschappelijk niveau.

Contact

vrp architecten
Roelofarendsveen (hoofdkantoor)
Stationstraat 2
2371 SH  Roelofarendsveen

Postadres
Postbus 165
2370 AD  Roelofarendsveen

+31 71 331 90 03
www.vrparchitecten.nl

|

vrp architecten
Rotterdam
Admiraliteitskade 89b
3063 EG Rotterdam

vrp architecten bv is lid van de branchevereniging Nederlandse architectenbureaus (bna)

Links