Modelwoning geopend

04 juli 2018

Alle 58 bewoners in Krimpen aan den IJssel die huren van Stichting QuaWonen zijn blij met de renovatieplannen ontwikkeld door consortium Beter in Wonen (VRP architecten + Willems Vastgoedonderhoud + Twinstone + Feenstra + Erik Bek). 4 Juli is geproost op de opening van de modelwoning. Mooie start van de uitvoering van het project én voor de kersverse wethouders Wonen (Kirsten Jaarsma-Osseweijer) en Duurzaamheid (Arjan Neeleman). Dank allen voor jullie betrokkenheid en participatie in mooie dit project! Rob van den Broeke, John Bos, Edward de Jager, Edu Willems, Sander Willems, Niels Groeneveld, Steven Moor, Wilbert Burger, Erik Bek, Michiel Lamers, Liza Collignon, Floor Hendriks, Miranda Bernabela.

VRP architecten bestaat 50 jaar!

29 juni 2018

VRP architecten bestaat 50 jaar. Wij hebben dat gevierd met onze relaties, vrienden en familie in Nieuwe Wetering. We hebben samen een vooruitblik gedaan op de toekomst. Dank aan allen die aanwezig waren, voor alle succeswensen en waardering.

VRP architecten versterkt de directie

23 maart 2018

Om ook de komende jaren onze werkzaamheden succesvol te kunnen voortzetten bundelen wij onze krachten met Maria Haag en Joris Hekkenberg.
Vanaf begin april zetten we gezamenlijk de directie voort van VRP architecten. De nieuwe directie bestaat uit Maria Haag, Joris Hekkenberg en Willem Joosten en Nico van Ruiten. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden en zien we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

De hoofdvestiging van VRP architecten is gevestigd in Roelofarendsveen, het huidige kantoor aan de Admiraliteitskade in Rotterdam wordt onze Rotterdamse nevenvestiging.