Bureau

VRP architecten

VRP architecten is een full-service bureau. Wij adviseren en ontwerpen gedurende het gehele bouwproces, van de initiatieffase en het ontwerp tot de oplevering, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties, in de woningbouw, utiliteitsbouw, zorg, onderwijs en interieur.

Ons team bestaat uit veelzijdige en vakkundige architecten en bouwkundigen. Elk project wordt door ons als een gezamenlijke verantwoordelijkheid opgepakt. Wij werken nauw met elkaar samen om zo alle mogelijke oplossingen te onderzoeken en al onze kennis optimaal te benutten.
Daarnaast opereren wij binnen een netwerk van specialisten. Door onze werkwijze wordt geen kans over het hoofd gezien en komen wij tot het beste resultaat.

Wij hebben een langetermijnvisie. Duurzame ontwikkeling vraagt niet om kortstondige oplossingen en tijdelijke invulling. Duurzame ontwikkeling vraagt om flexibele, goed doordachte en kwalitatief hoogstaande bouwprojecten.
Wij maken architectuur die bijdraagt aan positieve ontwikkelingen in de gebouwde omgeving, niet alleen op gebouwniveau, maar ook op maatschappelijk niveau.

VRP architecten is opgericht in 1968, en heeft zijn naam in het nu bijna 50-jarige bestaan gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Het is uitgegroeid tot een middelgroot bureau werkzaam in heel Nederland.

VRP architecten

Nieuwe directie

meer